28. TRAVNJA 2012. 15:12h

Neuer: Znao sam gdje će Ronaldo pucati jer mi je Tapalović pokazao

Foto

Sport
0

Tekst

 

- Dobro sam se pripremio uoči izvođenje jedanaesteraca. Prije utakmice mi je trener vratara Toni Tapalović na laptopu pokazivao kako Cristiano Ronaldo izvodi udarce s bijele točke. Uglavnom voli pucati, dolje lijevo, u vratarevu desnu stranu -  - kazao je vratar Neuer te ngalsaio:

- Kada se pripremao izvesti udarac znao sam da će tamo pucati!

Toni Tapalović je u Bayern došao zajedno s Manuelom Neuerom iz Schalkeo, kao njegov osobni trener. Topalović je u bavarskom klubu preuzeo ulogu trenera vratara. Toni je mlađi brat nekadašnjega hrvatskog reprezentativca Filipa Tapalovića.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!