15. LIPNJA 2015. 08:29h

NAKON UTAKMICE Duvnjak zbog akutnog premora hospitaliziran u KBC Rijeka

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak u nedjelju je zbog akutnog premora hospitaliziran i zadržan u KBC Rijeka na intenzivnom nadzoru, po završetku kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo koju je hrvatska reprezentacija u Umagu odigrala protiv reprezentacije Turske.
 
"Domagoj Duvnjak je nakon utakmice s Turskom osjetio vrtoglavicu i slabost te mu je odmah u dvorani pružena liječnička pomoć. Ambulantnim vozilom u pratnji doktora Tomislava Kukina je prebačen u Rijeku gdje je u KBC Rijeka i hospitaliziran. Zbog utvr?enog akutnog premora na kroničnoj bazi zadržan je na intenzivnom nadzoru", priopćio je glasnogovornik hrvatske rukometne reprezentacije Ivica Maraš.
 
Hrvatski rukometaši u Umagu su uvjerljivom pobjedom nad Turskom 40-26 (21-13) okončali kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2016 na koje odlaze kao pobjednici skupine.
 
Europsko prvenstvo se igra sljedeće godine u Poljskoj.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!