30. LIPNJA 2012. 18:59h

Nakon dvije godine Blanc odlazi s mjesta izbornika francuske reprezentacije

Foto

Sport
0

Tekst

Ugledni francuski sportski dnevni list "L'Equipe" objavio je kako Laurent Blanc neće produžiti svoju suradnju s Francuskim nogometnim savezom (FFF) koja po ugovoru završava danas, odnosno da od nedjelje više neće biti izbornikom.

"Blanc je odlučio kako više neće biti francuski izbornik", objavio je "L'Equipe" ne navodeći izvor ove informacije.

Blanc je preuzeo dužnost francuskog izbornika nakon katastrofalnog nastupa na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u Južnoafričkoj Republici pod vodstvom Raymonda Domenecha, te je na EURU uspio odvesti momčad u četvrtfinale u kojemu je izgubila sa 0-2 od Španjolske. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!