5. OUJKA 2012. 22:56h

Na utakmici Šahtara s Dnjiprom Srna se sukobio i zaradio žuti karton

Foto

Sport
0

Tekst

U ukrajinskom prvenstvu Šahtar je kod kuće igrao s Dnjiprom neodlučeno 1:1. Utakmica je bila prepuna grubosti, a na kraju se šahtarov kapetan naš Darijo Srna sukobio s jednim gostujućim igračem te dobio žuti karton.

Nakon utakmice u svlačionici Šahtara bilo je burno, sve je pokušao objasniti šahtarov kapetan Darijo Srna.

- Trener Lucescu je nakon utakmice vikao i psovao - kazao je Srna i dodao da se osjeća vrlo loše osjeća nakon velikog broja prekršaja koje su na njemu napravili Dnjiprovi nogometaši.

- Bila je to teška utakmica, imali smo više prilika, ali Dnjipro je imao sreću. Međutim, još uvijek imamo šanse za obranu naslova.  I u prošlosti smo bili u teškim situacijama, život ide dalje - istaknuo je Srna, koji je igrao svih 90 minuta, dok je Eduardo ušao u 59. minuti. 

Nikola Kalinić i Ivan Strinić nisu bili u sastavu Dnjipra. Dinamo Kijev, koji je svladao Arsenal s 1:0, ima tri boda više od Šahtara.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!