26. OUJKA 2012. 22:44h

Na utakmici francuskog prvenstva igrač razbio glavu sucu

Foto

Sport
0

Tekst

Sudac Wilfried Bien koji je djelio pravdu na utakmici francuskog prvenstva Toulouse - Auxerre doživio je nezgodu. Naime, togoanski vezni igrač domaće momčadi Kossi Prince Segbeifa u skoku je pogodio suca u glavu koji se srušio na teren.

Sudac je pao na teren, ali je imao snage dugim zviždukom dati znak za prekid utakmice. Sucu s je pružena prva pomoć, te je omotane glave zavojem odsudio utakmicu do kraja. Toulouse je pobijedio Auxerre sa 1:0

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!