21. KOLOVOZA 2015. 14:37h

Na Svjetskom prvenstvu u Pekingu dijelit će se 7.2 milijuna dolara nagrada

Foto

Sport
0

Tekst

Me?unarodni atletski savez (IAAF) će na 15. svjetskom atletskom prvenstvu, koje se od 22. do 30. kolovoza održava u Pekingu, podijeliti 7,194 milijuna dolara (6,39 milijuna eura) novčanih nagrada, a pobjednici će u 47 disciplina dobiti po 53.300 eura svaki.

Dodatna premija za postavljanje svjetskog rekorda iznosit će 100.000 dolara.

Drugoplasirani atletičari će u pojedinačnim disciplinama dobiti po 30.000 dolara, a trećeplasirani po 20.000. Zadnja nagrada u visini od 4.000 dolara bit će podijeljena atletičarima koji zauzmu osmo mjesto u svakoj disciplini. Pobjeda u štafeti bit će nagra?ena sa 80.000 dolara.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!