24. VELJAE 2012. 15:57h

Na MAXtv-u počinje emitiranje specijalizirane emisije o hrvatskom nogometu

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon što je MAXtv sredinom prošle godine preuzeo naslovno sponzorstvo Prve hrvatske nogometne lige i ekskluzivno svojim korisnicima ponudio praćenje više od 100 utakmica u izravnom prijenosu, od sljedećeg ponedjeljka, 27. veljače, na MAXtv-u počinje emitiranje jedine specijalizirane emisije o hrvatskom nogometu pod nazivom Tribina.hr, čime se dodatno obogaćuje ponuda sportskih sadržaja MAXtv-a.

Tribina.hr tako će svakoga tjedna donositi pregled MAXtv Prve lige – najave utakmica i rezultate odigranih utakmica, snimke najzanimljivijih događaja, analize, pregled spornih trenutaka i još mnogo toga. Voditelj emisije bit će poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec koji će u svakoj emisiji imati i zanimljive goste, a gledatelji će imati priliku sudjelovati u nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Emisija Tribina.hr, koja će se emitirati ponedjeljkom u 20 sati, bit će dostupna svim korisnicima MAXtv-a na kanalu Arena Sport 1, koji se nalazi u osnovnom programskom paketu. Kako bi informacije iz svijeta domaćeg nogometa došle do što većeg broja ljubitelja nogometa, emisija Tribina.hr će, nakon emitiranja na MAXtv-u, biti dostupna i na regionalnim televizijama (Z1, TV Jadran Split, TV Nova Pula, Varaždinska TV, Vinkovačka TV) te Sportskoj televiziji.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!