SVA?A S MAGATHOM

1. SIJENJA 2009. 14:32h

Munteanu potpisao za Arminiju iz Bielefelda

Foto

Sport
0

Tekst

Bivši igrač bukureštanskog Dinama u Bundesligi je igrao i za Energie iz Cottbusa, a dosad je postigao ukupno 13 pogodaka.

Već u prvom danu 2009. njemački prvoligaš Arminia iz Bielefelda dobila je pojačanje u rumunjskom veznjaku Vladu Munteanuu.

Munteanuu (27) je istekao ugovor sa Wolfsburgom, a kako je bio u sva?i sa trenerom Felixom Magathom, te čak završio na posudbi u Auxerreu, odlučio je promijeniti klub.

Bivši igrač bukureštanskog Dinama u Bundesligi je igrao i za Energie, a dosad je postigao ukupno 13 pogodaka.

Rumunj će dobro doći Arminiji, koja se bori za ostanak i trenutno je 14. na ljestvici Bundeslige sa svega 15 postignutih pogodaka u jesenskom dijelu sezone.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!