26. LIPNJA 2012. 15:59h

Modrić: Želim otići iz Tottenhama i osvojiti Ligu prvaka

Luka Modrić za Tottenham Hotspur

Foto

Sport
0

Tekst

Španjolska Marca uvjerena da će se transfer Luke Modrića u madridski Real uskoro ostvariti. Kako donosi današnje izdanje uglednog španjolskog lista, Luka je predsjedniku Tottenhama jasno dao do znanja da želi napustiti klub...

''Želim igrati u Ligi prvaka, želim osvojiti to natjecanje. Rekao sam ljudima iz Tottenhama da želim otići iz kluba jer, ako ostanem tamo, neću moći ispuniti svoje snove'', prenosi Marca Modrićeve riječi.

Luka je trenutno na godišnjem odmoru i iščekuje rasplet situacije, a već ovaj tjedan mogao bi dobiti poziv u Madrid. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!