16. TRAVNJA 2012. 19:09h

Mladostašice druge u Beogradu, splitska Bura na trećem mjestu

Foto

Sport
0

Tekst

Žabice su jedini poraz doživjele od pobjednica turnira, igračica beogradskog Taša 2000, i to sa 7:15. Zagrepčanke su pobijedile sve ostale ekipe iz Srbije: Vračar sa 13:6, Sentu sa 13:6 i Mladost sa 14:6. Treće mjesto zauzela je splitska Bura, a četvrto Partizan. Dubrovački Jug bio je peti, a šibenska Viktoria zauzela je posljednje osmo mjesto.

– Poredak je realan, Taš ima iskusne igračice i zasluženo nas je pobijedio. Turnir je završio u egalu, s osam pobjeda hrvatskih i osam pobjeda srpskih ekipa. No mi ćemo biti uspješniji na drugom turniru u Splitu, početkom lipnja. A po dvije najuspješnije hrvatske i srpske ekipe naći će se na Final Fouru koji će se u srpnju organizirati na Adi Ciganliji u Beogradu. U cjelini bilo je to pozitivno iskustvo i nikakvih problema u Beogradu nismo imali – kazao je Željko Gegić, alfa i omega ženskog dijela Mladosti.

U subotu u 18 sati mladostašice očekuje prva finalna utakmica doigravanja sa splitskom Burom. Ulazak na bazen Mladosti je besplatan pa žabice očekuju veliku podršku s tribina.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!