12. RUJNA 2012. 19:22h

Mladi reprezentativac Radošević: Ostvario mi se životni san

Foto

Sport
0

Tekst

Najmlađi debitant u povijesti hrvatske nogoemtne reprezentacije Josip Radošević (18) izjavio je danas da mu se u sinoćnjem prvom nastupu za za seniorsku reprezentaciju Hrvatske u Bruxellesu protiv Belgije (1-1) ostvario životni san, te je zahvalan izborniku Igoru Štimcu što mu je pružio takvu priliku.

"Presretan sam i neopisiv je osjećaj igrati za hrvatsku reprezenatciju, a svojoj bih igri dao ocjenu vrlo dobar", kazao je Radošević odgovarajući na novinarska pitanja u Splitu po povratku iz Bruxellesa.

Radošević je istaknuo kako će mu sinoćnji nastup za reprezentaciju dati poticaj za nastavak karijere, ali da se ne opterećuje eventulanim zanimanjem mendažera iz poznatih europskih klubova za njega.

"Čvrsto stojim na zemlji i trenutačno sam usredotočen na nadolazeće utakmice Hajduka u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi", kazao je.

Ustvrio je kako su ga svi igrači u hrvatskoj reprezentaciji odlično prihvatili i da mu je to pomoglo u prilagodbi.

"Obitelj je uz mene, a Bog i vjera su mi velika potpora, i to me drži", kazao je Radošević. (Hina)


 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!