7. RUJNA 2013. 09:17h

MIRNA BEOGRADSKA NOĆ Nakon remija s Hrvatskom bez većih incidenata

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon remija nogometnih reprezentacija Srbije i Hrvatske u Beogradu nije bilo ozbiljnijih incidenata, potvrdio je u petak navečer beogradskim medijima načelnik tamošnje policije Stevan Bjelić.

Policija je privela 24 osobe, uključujući i jednu maloljetnu, dok ih je 20 prekršajno prijavila zbog lomljenja stolica na stadionu i paljenja baklji.

Utakmica je po riječima policijskog dužnosnika protekla bez problema, pa nije bilo ozbiljnijih intervencija policije.

Prije, tijekom i nakon utakmice o sigurnosti je brinulo više od 4000 policajaca, a privremena obustava prometa i pojačane mjere sigurnosti bit će primjenjene i u subotu, kad hrvatska reprezentacija bude odlazila iz Beograda.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u Beogradu 1-1 protiv Srbije kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!