WTA AUCKLAND

6. SIJENJA 2009. 11:04h

Mirjana Lučić zaustavljena u prvom kolu Aucklanda

Foto

Sport
0

Tekst

Od Mirjane je bila bolja 60. tenisačica svijeta Britanka Anne Keothavong rezultatom 6:4, 6:2. Ovo je bio njihov prvi međusobni susret.

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić nije uspjela preskočiti prvo kolo WTA teniskog turnira koji se za nagradni fond od 220.000 dolara igra u novozelandskom Aucklandu.

Od nje je bila bolja 60. tenisačica svijeta Britanka Anne Keothavong pobijedivši 6:4, 6:2. Bio je to njihov prvi međusobni susret u karijeri.

Mirjana Lučić je trenutačno 433. tenisačica svijeta, a za nastup u Aucklandu dobila je pozivnicu organizatora.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!