22. LIPNJA 2013. 14:52h

Mignolet u Liverpoolu

Zdenek Grygera

Foto

Sport
0

Tekst

Engleski prvoligaš Liverpool je dogovorio prelazak vratara Sunderlanda Simona Mignoleta za devet milijuna funti, izvjestili su u subotu britanski mediji.
Prema pisanju "Liverpool Echoa" 25-goidšnji belgijski reprezentativni vratar će idući tjedan potpisati ugovor.

Trener Liverpoola Brendan Rodgers je već dogovorio dolazak napadača Celta Vige Iagoa Aspasa te braniča Kolo Tourea iz Manchester Cityja.

Rodgers planira dovesti veznjaka Luisa Alberta iz Seville, pišu lokalni mediji.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!