27. TRAVNJA 2012. 20:06h

Messi je bio pretužan da dođe na Guardiolinu presicu

Foto

Sport
0

Tekst

Igrači Barcelone tužno su primili da ih voljeni trener Pep Guardiola napušta, a jedan iz svlačionice to je posebno emotivno doživio. Jasno, riječ je o Leu Messiju. Argentinac je bio glavni nositelj slavne Guardioline ere na klupi Barce, a upravo je on i dao Argentincu sve povjerenje čime je u nekoliko godina postao najbolji igrač na svijetu.

Iako je bilo predviđeno, na konferenciji za novinare na kojoj je Pep najavio da odlazi, Messi se nije pojavio, no drugi suigrači ipak jesu.

''Želio bih Pepu zahvaliti svim srcem za ono što je dao mojoj karijeri i meni osobno. Unatoč osjećajima koje imam prema njemu, nisam otišao na njegovu konferenciju za novinare jer sam znao da bi se novinari koncentrirali na tugu na licima nogometaša, a to nisam htio pokazati'', napisao je Messi na Facebooku.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!