28. RUJNA 2012. 22:40h

Medvjedi slavili u gostima kod Innsbrucka

Foto

Sport
0

Tekst

Hokejaši Medveščaka u susretu su 7. kola regionalne EBEL lige kao gosti svladali novaka u ovom društvu Innsbruck sa 5-2 (2-0, 1-0, 2-2).

Medveščak je poveo sa 5-0 golovima Kylea Greentreea (10:57), Adama Naglicha (11:42), Curtisa Fraser (27:31), Kennetha MacAulaya (43:23) i Tomislava Zanoškog (46:48), a gosti su potom uspjeli smanjiti preko Alexandera Hoellera (51:12) i Francisa Lemieuxa (56:15).

Medveščak nakon sedam kola ima osam bodova, dok je Innsbruck osvojio samo bod.

U sljedećem kolu u nedjelju će Medveščak u Domu sportova ugostiti Black Wingse iz Linza. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!