22. LIPNJA 2013. 10:47h

Mediteranske igre 2013: Hrvatska osma na ljestvici medalja nakon prvog dana

Pehari i medalje za najbolje trkače

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon prvog dana natjecanja na Mediteranskim igrama u turskom Mersinu Hrvatska se nalazi na osmom mjestu ljestvice medalja s jednim zlatom.
Trijumf Sanje Jovanović na 50 metara le?no uvrstio je je Hrvatsku me?u 14 zemalja koje su prvog dana natjecanja osvojile odličja.

Na vrhu se nalazi Turska sa devet medalja pri čemu tri zlata, pet srebra i jednom broncom. Slijede Španjolci s tri zlata, srebrom i broncom, dok je na trećem mjestu Italija s dva zlata, četiri srebra i tri bronce.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!