15. TRAVNJA 2012. 18:01h

Martin i Sinković sjajni na pariće, no u četvercu su ipak favoriti

Veslanje

Foto

Sport
0

Tekst

Drugog dana Croatia Opena oduševio je dvojac na pariće - Damir Martin i Valent Sinković. Bili su toliko dominantni da se nametnulo pitanje ne bi li ih trebalo poslati na kriterijsku regatu za OI u Luzernu.

- Onda bi morali voziti "double". No, mi u četvercu znamo da smo favoriti i bilo bi šteta ostaviti kod kuće dva vrhunska veslača, moga brata Martina i Šaina - kazao je Sinković.

Samo dva sata poslije Damir i Valent nastupili su u četvercu. S rezervnim veslačem (Mario Vekić umjesto ozlijeđenog Martina Sinkovića) CRO Express bio je drugi, iza odličnih Estonaca.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!