22. KOLOVOZA 2015. 13:20h

Mario Mandžukić lakše ozlje?en - upitan za nastup u prvom kolu

Mario Mandžukić

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao bi zbog lakše ozljede propustiti nedjeljni dvoboj 1. kola talijanskog nogometnog prvenstva protiv Udinesea, u kojem je trebao debitirati za Juventus u Serie A.

"Dobio je udarac u kvadriceps i osjeća bol. Ne bude li se osjećao bolje, neću riskirati. Dobro smo pokriveni na toj poziciji s obzirom na to da imamo Dybalu, Zazu, Comana i Llorentea", izjavio je u subotu na konferenciji za medije u Torinu trener Juventusa Massimiliano Allegri uoči nedjeljnog gostovanja Udinesea na Juventusovom stadionu.

Po dolasku Mandžukića španjolski napadač je pao u drugi plan i spominjana je njegova mogućnost odlaska iz Torina.
"Nemam utjecaja na ono što se doga?a na tržištu. Što se mene tiče, ako Mandžukić neće moći zaigrati, Llorente je jedna od mogućih zamjena", zaključio je trener Juventusa. 
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!