ATP MONTE CARLO

15. TRAVNJA 2010. 13:36h

Marin Čilić ispao u trećem kolu turnira u Monacu

Foto

Sport
0

Tekst

Španjoac Alberto Montanes bio je bolji od našeg najboljeg tenisača Marina Čilića u trećem kolu ATP turnira u Monte Carlu sa 2:0 u setovima.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u četvrtak u trećem kolu teniskog turnira iz Masters serije u Monte Carlu od Španjolca Alberta Montanesa 6-4, 6-4.

Čilić, koji je bio četvrti nositelj na ovom turniru, dobro je započeo meč, vodio je 3-0, no onda je Španjolac, 32. tenisač svijeta preuzeo kontrolu nad igrom i preokrenuo rezultat u svoju korist.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!