25. SRPNJA 2011. 10:38h

Marin Čilić 31. igrač svijeta, ali i najbolji hrvatski tenisač

Foto

Sport
0

Tekst

Na novoj ATP ljestvici Marin Čilić ponovno je najbolji hrvatski tenisač. Sada je Međugorac 31., a Ivan Ljubičić na 32. mjestu. Među najboljih deset dogodila se jedna promjena.

Andy Roddick ispao je iz elitnog društva, a u njega se ugurao Nicolas Almagro. Top tri nije se mijenjao pa vodi i dalje Đoković, ispred Nadala i Federera.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!