22. VELJAE 2012. 17:29h

Marija Abramović u Monterreyu uspješna i u konkurenciji parova

loptice za tenis

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon što je prvi put u karijeri izborila nastup na jednom WTA turniru u pojedinačnoj konkurenciji, Marija Abramović u meksičkom je Monterreyu bila uspješna i u konkurenciji parova.

Ona i Rumunjka Buzarnescu su sa 3:6, 6:1, 10:8 pobijedile Ukrajinku Koricevu i Njemicu Malek i tako ušle u četvrtfinale. Uspješna je bila i Darija Jurak s Ruskinjom Bračikovom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!