31. OUJKA 2012. 20:49h

Mandžukić ne posustaje: U pobjedi Wolfsburga zabio i asistirao

Mario Mandžukić, Wolfsburg

Foto

Sport
0

Tekst

Nova briljantna utakmica Marija Mandžukića. U pobjedi Wolfsburga nad očajnom Herthom (4:1) u Berlinu, hrvatski je reprezentativni napadač imao prste u tri pogotka. Prvo je sudjelovao u akciji koja je naposljetku dovela do autogola Herthina Jankera u 29. minuti. Bio je to gol za izjednačenje, nakon što je domaći sastav poveo u 13. minuti preko Kobiašvilija.

Onda se Mandžukić i sam upisao u strijelce (prije toga je Helmes u 34. zabio za 2:1). Naš je napadač pogodio u 77. minuti za 3:1, da bi potom asistirao Helmesu u 81. minuti za konačnih 4:1. U igri je Mandžukić proveo svih 90 minuta.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!