3. TRAVNJA 2012. 09:45h

Manchester United stekao pet bodova prednosti nad Cityjem

Foto

Sport
0

Tekst

Nakon teško izborene pobjede nad Blackburnom (2:0), pogocima u samoj završnici utakmice - Valencia u 81. minuti i Young u 86. - Manchester United stekao je pet bodova prednosti nad prvim pratiteljem Man. Cityjem. No, menadžeru crvenih vragova Sir Alexu Fergusonu ne pada na pamet već otvarati šampanjac.

- Naslov prvaka? Pa još je sedam kola do kraja. Moje iskustvo u ovim situacijama govori da uopće nije važno koliko bodova prednosti imate - istaknuo je iskusni Škot i dodao:

- Jedino je važna sljedeća utakmica.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!