18. PROSINCA 2011. 20:52h

Mamić: Znam da nema vremena, ali rješenja u vezi novog trenera nemam

Zdravko Mamić

Foto

Sport
0

Tekst

Sve što se dosad pisalo su budalaštine, to sve nema baš nikakve veze. Vjerujte da ni "u peti" nemam tko bi mogao biti trener. Priznao bih vam kad bih imao rješenje, ime, rekao bih da znam, ali da ne želim reći o kome je riječ... Ali, doista ne znam – kazao je Zdravko Mamić.

Spominjali su se Cuper, Kek, Kuže, Ćiro, Besek, Weiss...

– Svašta... Oko tog Weissa bilo je govora u klubu, vi u Večernjaku "naboli" ste jedno ime koje bi moglo biti u igri...

Hm, najčešće smo spominjali Ćiru Blaževića i Dražena Beseka.

No, Mamić vremena baš i nema, brzo će blagdani, momčad se okuplja 9. siječnja. Novi trener trebao bi se upoznati s momčadi, pogotovo ako je stranac?

– Znam da nema vremena, ali rješenja nemam.

Prodajete li Vidu, Sammira ili nekog trećeg kijevskom Dinamu s obzirom na to da ste bili u Kijevu?

– Bio sam sa Surkisom, razgovarali smo o suradnji. Želja mi je da dođu na Ramljakov memorijal. No, bilo je riječi i o razmjeni igrača, i to u oba smjera, ali još ništa konkretno – nije želio otkriti detalje Mamić.

Mamić glumio sam sebe u filmu ‘Drugi’

Zdravko Mamić bavio se glumom u nedjelju prijepodne. Odradio je “set” snimanja filma “Drugi” u kojem glumi sam sebe.

– Jedna je djevojčica poželjela biti menadžerica pa me htjela upoznati – kazao je Mamić o sadržaju filma. A kako mu ide gluma?

– Glumim cijeli život. A dobit ću i 150 kuna – kaže Mamić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!