17. LISTOPADA 2011. 17:58h

Luka Bonačič dobio otkaz u Sepehanu, razlog loši odnosi i loša igra

Foto

Sport
0

Tekst

Luka Bonačić više nije trener iranskog nogometnog prvoligaša Sepahana, nakon deset tjedana sporazumno se rastao s klubom zbog niza slabih rezultata.

No, iranski mediji pišu da razlog otkaza nisu samo loši rezultati, već i sukob s nekoliko ključnih igrača.

Sepahan je aktualni iranski prvak, ali trenutačno su tek petoplasirana momčad prvenstva, dok su iz Azijske lige prvaka ispali u četvrtfinalu od katarskog Al Sadda.

Prvu utakmicu Katarani su dobili za zelenim stolom 3:0 jer je za Sepahan igrao nogometaš koji nije smio nastupiti, a u uzvratu je Bonačić upisao pobjedu 2:1.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!