11. SVIBNJA 2012. 18:42h

Luis Enrique napušta Romu

Foto

Sport
0

Tekst

Španjolac Luis Enrique na kraju tekuće sezone koja završava ovog vikenda napustit će klupu Rome. Potvrdili su to iz talijanskog kluba nakon što je trener odluku priopćio  igračima.

– Projekt koji je počeo njegovim dolaskom nije propao. Uspio je napraviti neke zaista dobre stvari – rekao je direktor Rome Franco Baldini. 

Enrique mu se povjerio da se osjeća iscrpljeno na kraju sezone u kojoj Roma nije uspjela uhvatiti jedno od prvih šest mjesta i plasman u Europu.

Ne zna se tko će ga naslijediti, a kao glavni kandidati spominju se Vicenzo Montella te Andre Villas-Boas.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!