29. SVIBNJA 2012. 09:52h

Lovren na provjeri

Ivan Kelava i Dejan Lovren

Foto

Sport
0

Tekst

U 11 sati počinje najvažniji ispit u karijeri Dejana Lovrena. Stručni stožer i liječnička služba Vatrenih promatrat će ozlijeđenog stopera reprezentacije koji će biti podvrgnut vrlo napornom testu.

Nakon toga izbornik Slaven Bilić dobit će jasnu sliku oko toga može li Ahilova tetiva Deana Lovrena izdržati sve napore i hoće li ga zadržati u krugu kandidata za predstojeći EURO. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!