28. VELJAE 2012. 16:24h

Ljubičić ispao u prvom kolu Dubaija od 20 cm nižeg suparnika Cipolle

Foto

Sport
0

Tekst

U prvom kolu turnira u Dubaiju Ivan Ljubičić poražen je od Talijana Cipolle sa 2:6, 5:7. Cipolla je 86. na ATP listi (Ljubo 39.), 20 cm je niži, a nije ni puno mlađi (4 godine), ali u ovom meču Ivan nije bio raspoložen.

Ivo Karlović i Nijemac Moser u hrvatskom su derbiju turnira parova u Delray Beachu svladali Čilića i Dodiga sa 7:5, 7:6 (6).

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!