13. OUJKA 2012. 12:32h

Lionel Messi kao odličan vratar

Foto

Sport
0

Tekst

Lionel Messi mogao bi biti Guardiolin čovjek za sve. Najbolji nogometaš svijeta, osim što ''matira'' vratara kojeg poželi, unatoč svojoj skromnoj visini (169 cm) mogao bi se i okušati kao jedan od njih. 

Njegov suigrač iz Barcelone Carles Puyol (koji očito ima solidan fotografski talent) na svojem je profilu na Twitteru nakon jučerašnjeg nastupa objavio fotografiju Argentinca kako u skoku brani gol. Oduševljeni navijači komentirali su kako je Messi poput Buffona i Casillasa.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!