ALTENMARKT

17. SIJEèNJA 2009. 17:37h

Lindsay Vonn pobjednica superkombinacije

Lindsey Vonn

Foto

Sport
0

Tekst

Njemica Maria Riesch, koja je pobijedila u posljednja četiri slaloma, imala je jednu stotinku prednosti u odnosu na Vonn, ali je ispala.

Američka skijašica Lindsey Vonn pobijedila je u današnjoj superkombinaciji Svjetskog kupa u Altenmarktu, koja se sastojala od spusta i slaloma. To joj je treća ovosezonska pobjeda.

Drugo mjesto osvojila je Austrijanka Kathrin Zettel (+0,30), a treća je bila Šve?anka Anja Paerson (+0,66).

Nijemica Maria Riesch, koja je pobijedila na posljednja četiri slaloma te je imala jednu stotinku prednosti u odnosu na Vonn nakon spusta, "haklala" je jedna slalomska vrata i ostala je bez bodova u današnjoj superkombinaciji.

Hrvatskih predstavnica nije bilo na današnjoj utrci.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!