29. TRAVNJA 2012. 14:38h

Liječnik hrvatske reprezentacija: Ozljeda Deana Lovrena ipak je lakša

trening hrvatske reprezentacije

Foto

Sport
0

Tekst

Ozljeda stopala stopera Lyona i Vatrenih Deana Lovrena koju je sinoć zaradio u finalu francuskog Kupa, ipak je lakša.

"Situacija je bolja nego što se mislilo jer nema oštećenja kosti. To je potvrđeno rengenskom dijagnostikom u Parizu odmah nakon utakmice", javio je Media servisu liječnik reprezentacije Jurica Rakić, ali i dodao.

"Sutra će se napraviti magnetska rezonanca. Definitivno se radi o nekakvom oštećenju, pa će se diferencirati o čemu se točno radi. To desno stopalo dosta boli, ali ipak mislimo da to nije nikakva preozbiljna ozljeda", poručio je Rakić te dodao kako se procjenjuje da bi oporavak trebao trajati oko dva tjedna. Nastup na Europskom prvenstvu tako nije doveden u pitanje.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!