22. VELJAE 2012. 13:05h

Lavazzi: Ne zovite me Diego, ja sam ''El Pocho''

Foto

Sport
0

Tekst

Argentinski napadač Napolija Ezequiel Lavazzi protiv Chelseaja imao je svoju večer. U pobjedi 3:1 protiv momčadi iz Londona zabio je dva pogotka i trasirao Talijanima put prema četvrtfinalu Lige prvaka. Zaradio je odmah i usporedbe s legendarnim Diegom Maradonom koji je nekad branio boje Napolija.

– Ne zovite me Diego, ja sam ''El Pocho'' – rekao je Lavezzi, ali uz osmijeh na licu koji je pokazivao da mu usporedba laska.

Upozorava da ih nakon pobjede na stadionu San Paolo ne smije ponijeti euforija. 

– Imamo lijepu prednost, ali je u uzvratu moramo sačuvati. Ništa još nije gotovo.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!