26. TRAVNJA 2012. 18:40h

Krstičević: Hajduk će ubuduće biti borben do fanatizma

Foto

Sport
0

Tekst

Lima, James, Andrić, Ljubičić, Lendić, Maloča, An. Sharbini, Radošević, Tomaš, Pešić, Vuković, Vladislavić, duga je niska Hajdukovih igrača na koje trener Mišo Krstičević ne može računati za utakmicu s Interom.

– Neću komentirati sve te ozljede. Na treningu dobro rade, znam kako to ide kad se ide na duga putovanja, ne bih nikoga htio popljuvati dok ne budem siguran u neke stvari. Svi bi trebali stisnuti zube, igraju u Hajduku. Ne može se nakon svake sitne ozljede reći "ne mogu", nije to Hajduk kakav želim. Hajduk će ubuduće biti borben do fanatizma, ljubav prema klubu ići će do fanatizma, bez toga ne ide – kaže Krstičević, koji je prvoj momčadi priključio Tomičića.

U dvoboju protiv Intera u Zaprešiću igrat će "šarena" momčad.

– Opet nas čeka utakmica protiv davljenika, koji će učiniti sve da nas pobijedi. Promijenili su trenera, Perković će unijeti novosti, imaju i motiv. Hajduk si, bez obzira na to s kime igra, ne smije dopustiti luksuz da bude poražen. Boli me poraz od Lučkog. Ali, imamo dosta problema s ozljedama, s motiviranjem igrača koji ne znaju svoj budući status – otvoren je Krstičević.

Bijeli će nakon dvoboja s Interom ostati u Orahovici, u subotu igraju prijateljski dvoboj s Papukom. A Krstičevića čeka sastanak s predsjednikom Nadzornog odbora Josipom Paladinom.

– Eto, vi ste za taj sastanak čuli prije mene. Imamo sastanak, porazgovarat ćemo o cijeloj situaciji. Kad me predsjednik već zvao na sastanak, valjda želi čuti nešto o igračima, o tome što nas čeka. Nismo se čuli, ali pretpostavljam da je o tome riječ – rekao je Krstičević.

Hajdukov trener spreman ide k Paladinu.

– Imam čistu viziju što hoću, kakve igrače želim i s kim želim raditi. Imamo želje, ali to su samo želje, znamo sigurno naše juniore, imamo neke igrače pod ugovorom, tržište je takvo da se ne zna tko će ostati, a tko će biti prodan. Klub mora prodavati da bi preživio, a mi moramo stvoriti Hajduk koji nas neće osramotiti – zaključio je Krstičević.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!