14. TRAVNJA 2012. 10:55h

Krstičević: Bit će teško u Osijeku, nova metla uvijek bolje mete

Foto

Sport
0

Tekst

Ali, bit će veselo i u svečanoj loži Gradskog vrta. Mogao bi se dogoditi bliski susret Hrvoja Maleša i Željka Širića, posljednji put su se vidjeli u garaži hotela Antunović kada je Maleš odigrao ulogu USKOK-ova agenta, razotkrio Širića i Stjepana Djedovića. Dvojac sudačkih moćnika bio je u pritvoru, čeka se početak suđenja.

Maleš će, prema najavama iz Poljuda, u Osijeku biti dva dana, najavio je svoj dolazak i na Bilu noć u Belom Manastiru. Očekivano, pozivnicu nije dobio Širić, teško je vjerovati da će doći, ali na utakmici mogli bi se sresti. Teško je očekivati da će razmijeniti koju riječ, ali pogledi će se u jednom trenutku sigurno sresti. Inače, Maleš je još pod paskom policije, "dva anđela" stalno ga prate, tako će biti i u Osijeku.

A na travnjaku očekuje se žestoka utakmica, u momčad se vraća Andrić, nema ozlijeđene braće Sharbini te Gabrića, Vukovića i Maloče. Opet će Mišo Krstičević na travnjak poslati klince.

– Uvijek je bilo teško igrati u Osijeku, stigao je moj prijatelj Stanko Mršić, a nova metla uvijek bolje mete. Osijek je sada agresivniji, svjesni smo da im trebaju bodovi. Ali, mi idemo sa željom pobijediti, pružiti što bolju partiju – kazao je Krstičević.

Nabio je ritam treninga, želi Krstičević već sada Hajduk kakvog planira u sljedećoj sezoni.

– Za vrhunski nogomet treba biti vrhunski spreman, želim igrače koji će 90 minuta biti spremni trčati gore-dolje. Sada nismo spremni za taj ritam, padnemo nakon 60 minuta igre – kazao je Krstičević.

Inače, u Poljud je stiglo obrazloženje zbog čega Hajduk nije dobio licenciju.

Nema financijskih problema, samo neke proceduralne pogreške, uvjerava nas odvjetnik bijelih Damir Primorac.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!