1. TRAVNJA 2013. 20:24h

KROZ BASKIJU Gerrans pobjednik prve etape

Foto

Sport
0

Tekst

Australac Simon Gerrans (Orica) pobjednik je prve etape ovogodišnjeg izdanja vrlo zahtjevne jednotjedne biciklističke utrke "Kroz Baskiju", koja se boduje za "WorldTour", vožene sa startom i ciljem u Elgoibaru u dužini od 156.5 kilometara.

Gerrans je u završnom sprintu bio brži od drugog Slovaka Petera Velitsa (Omega Pharma-QuickStep), dok je treće mjesto zauzeo Španjolac Angel Vicioso (Katjuša). (hINA)

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!