12. TRAVNJA 2012. 20:29h

Komisija za žalbe odlučuje o svojoj objektivnosti i nadležnosti

U Sheratonu su se simbolično djelile male loptice

Foto

Sport
0

Tekst

Iako je Hajduk, uz izuzeće Disciplinske komisije, tražio izuzeće i Komisije za žalbe, ona će ipak razmatrati taj zahtjev! Dakle, odlučivati o svojoj objektivnosti, vjerodostojnosti i nadležnosti.

– Ako odbije zahtjev za izuzećem, predmet se vraća Disciplinskoj komisiji HNS-a, a prihvati li se zahtjev, onda će IO HNS-a izabrati privremenu disciplinsku komisiju isključivo za ovaj predmet – objasnio je pravnik u savezu Vladimir Iveta.

A predsjednik Disciplinske komisije HNS-a Tin Dolički dodaje:

– Komisija za žalbe ionako ne odlučuje o suspenzijama jer konačnu riječ daje Disciplinska komisija, na čiju odluku više nema prava žalbe – kaže Dolički.

Usput, one stare suspenzije i dalje vrijede za Šibenik, Karlovac i Međimurje. Do petka u 16 sati imaju rok za rješavanje tih slučajeva ili neće moći igrati prvenstvene utakmice ovoga vikenda.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!