24. SIJENJA 2012. 12:28h

KK Zagreb i Papa Dia sporazumno prekinuli suradnju

lopta u mrežici

Foto

Sport
0

Tekst

Američki krilni centar Papa Dia (24, 206 cm) i Košarkaški klub Zagreb sporazumno su raskinuli dvogodišnji ugovor koji je igrač porijeklom iz Senegala na početku ove sezone potpisao s mravima.

"Papa Dia za vrijeme boravka u našem klubu pokazao je niz kvaliteta i sigurno je da će imati uspješnu košarkašku karijeru. Me?utim, nakon procjene stručnog stožera da naša momčad do kraja sezone treba drugačije opcije na poziciji visokog krila i centra, a što je uvidio i sam Papa Dia, igrač i klub dogovorili su se o rastanku i prekidu suradnje uz obostranu suglasnost. Uza želje za uspješan nastavak karijere, sigurni smo da će vrlo brzo pronaći angažman u nekom drugom klubu koji treba upravo takav profil igrača te mu zahvaljujemo na lijepim željama za nastavak sezone koje je uputio igračima, trenerima i klubu u cjelini", piše u klupskom priopćenju.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!