3. SIJENJA 2012. 11:33h

Kiša na Sljemenu je prestala, staza je u dobrom stanju

Foto

Sport
0

Tekst

Kiša na Sljemenu je prestala, a prema prognozi Državnog hidrometereološkog zavoda poslijepodne se na Sljemenu očekuje i djelomično razvedravanje. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni, a temperatura zraka između 1 i 4 Celzijeva stupnja.

To su dobre vijesti nakon što je noćas na Sljemenu oko 3 sata počela padati kiša. No, organizatori uvjeravaju da je staza pripremljena i tretirana sa solju, te joj kiša nije naštetila. Podsjetimo, start prve vožnje ženskog slaloma je u 15 sati, a druge vožnje u 18 sati. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!