30. TRAVNJA 2012. 09:03h

Kiel svladao Zagreb, za Hrvate to znači kraj Lige prvaka

Foto

Sport
0

Tekst

Rukometaši Zagreba oprostili se od Lige prvaka za ovu sezonu. U uzvratu četvrtfinala Kiel je svladao Zagreb na svom parketu 33:27 i izborio završni turnir u Koelnu...

Unatoč porazu hrvatski prvak pružio je dobar otpor trenutno najjjačoj rukometnoj momčadi svijeta, pogotovo u prvom poluvremenu koje je završilo neodlučeno. Ipak za senzaciju je nedostajalo više koncentracije, ali i kvalitete u redovima Zagreba. Najbolji strijelac naše momčadi bio je Štrlek sa sedam postignutih pogodaka. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!