16. LIPNJA 2013. 13:16h

Judo: Bekić srebrna na Europskom kupu u Podčetrteku

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatska judašica Andrea Bekić osvojila je srebrnu medalju na Europskom kupu za seniore u Podčetrteku gdje je u finalu u kategoriji do 57 kg izgubila od Sloveke Petre Nereks .
Bekić je do finala došla pobjedama nad Slovenkom Manjom Kropf, Mađarkom Katinkom Szabo i Švicarkom Evelyne Tschopp. Petra Nereks koja je pobijedila našu judašicu u finalu do sada se borila u kategoriji do 52 kg.

Bekić je zadnji put na postolju bila na IJF Grand Prixu u Bakuu u svibnju 2012.

Ovaj Kup se do sada održavao u Celju, ali je od ove godine premješten je u novo izgradeni Olimpijski centar u Podčetrteku.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!