ODLAZAK U JAPAN

9. SIJENJA 2008. 22:38h

Josip Kuže napustio mjesto izbornika Ruande

Tekst

Hrvatski trener, Josip Kuže napustio je mjesto izbornika Ruande te preuzeo novi posao trenera japanskog JEF Uniteda.

Hrvatski nogometni stručnjak Josip Kuže podnio je ostavku na mjesto izbornika Ruande nakon samo dva i pol mjeseca provedena na toj dužnosti, te je preuzeo mjesto trenera japanskog prvoligaša JEF Uniteda iz Chibe, objavio je BBC na svojoj internetskoj stranici.

- Nisam mogao odbiti ponudu Japanaca koja je došla potpuno nenadano. No, moj razlaz s Ruandski savezom je bio prijateljski, kazao je Kuže.

Kuže je s JEF Unitedom potpisao ugovor na tri godine, a zara?ivat će 400.000 dolara godišnje. Tijekom svog boravka na klupi Ruande vodio je tu reprezentaciju u šest utakmica i upisao četiri pobjede uz po jedan neodlučeni ishod i poraz.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!