ODLAZAK U JAPAN

9. SIJENJA 2008. 22:38h

Josip Kuže napustio mjesto izbornika Ruande

Tekst

Hrvatski trener, Josip Kuže napustio je mjesto izbornika Ruande te preuzeo novi posao trenera japanskog JEF Uniteda.

Hrvatski nogometni stručnjak Josip Kuže podnio je ostavku na mjesto izbornika Ruande nakon samo dva i pol mjeseca provedena na toj dužnosti, te je preuzeo mjesto trenera japanskog prvoligaša JEF Uniteda iz Chibe, objavio je BBC na svojoj internetskoj stranici.

- Nisam mogao odbiti ponudu Japanaca koja je došla potpuno nenadano. No, moj razlaz s Ruandski savezom je bio prijateljski, kazao je Kuže.

Kuže je s JEF Unitedom potpisao ugovor na tri godine, a zara?ivat će 400.000 dolara godišnje. Tijekom svog boravka na klupi Ruande vodio je tu reprezentaciju u šest utakmica i upisao četiri pobjede uz po jedan neodlučeni ishod i poraz.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!