28. VELJAE 2012. 18:54h

Jelavić iza sebe ima frustrirajuće razdoblje - prijelaz, ozljeda

Foto

Sport
0

Tekst

Nikici Jelaviću početak u Evertonu nije bio najsretniji. Nakon pustih peripetija oko svog prelaska iz Rangersa, kada je u Engleskoj dobio prvu priliku protiv Wigana, ozlijedio je prepone. Srećom, oporavlja se uspješno i čeka eventualnu priliku u subotnjem susretu kod QPR-a.

– Bilo je ovo frustrirajuće razdoblje za mene. Došao sam u novi klub i odmah mi se dogodila ozljeda tako da ne mogu dočekati povratak. Samo želim na travnjak. Mislim da sam se odlično oporavio i da mogu navijačima pokazati ono najbolje od sebe. Prepun sam želje za dobrim predstavama u Evertonu – rekao je Jela za Everton TV.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!