10. LISTOPADA 2011. 12:50h

Ivo Karlović nakon tri godine osvojio turnir

Foto

Sport
0

Tekst

Ivo Karlović polako, ali sigurno vraća se u društvo najboljih tenisača svijeta. Nakon tri godine od posljednjeg naslova (Nottingham 2008., trava) osvojio je Challenger u Sacramentu pobjedom nad Amerikancom Jamesom Blakeom 6:4, 3:6, 6:4.

Mogao je naš tenisač sve rješiti u dva seta, no zbog male pogreške pri servis-gemu u drugoj dionici te neiskorištene break-šanse meč se 'oduljio' na 96 minuta. U trećem gemu Blake nije osvoio nijedan poen na prijemu servisa, Karlović je ubacio 85 posto prvih servisa, iskoristio jednu od dvije break-šanse i pobijedio.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!