13. VELJAE 2012. 11:51h

Ivici puknuo medijalni menisk desnog koljena, putuje liječniku u Basel

Ivica Kostelić

Foto

Sport
0

Tekst

Ivica Kostelić u nedjelju navečer nije mogao stići iz Sočija u švicarski Basel jer je zračna luka radila samo do 22 sata te je stigao u Zagreb.

U kasnim noćnim satima napravljena je magnetna rezonanca kod dr. Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku, a koja je puno bolje kvalitete nego prva magnetna rezonanca koja je napravljena jučer u ruskoj Krasnayoj polyani te je Ivici Kosteliću utvrđeno puknuće prednjeg roga i korpusa medijalnog meniska desnog koljena.

Ivica je sada na putu za Basel gdje će napraviti pregled kod liječnika Wernera Müllera i Claudea Müllera koji su već nekoliko puta operirali njegovo koljeno te će se nakon pregleda donijeti odluka o eventualnom operativnom liječenju.

Više će se znati danas iza 15 sati.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!