22. VELJAE 2012. 19:53h

Ivica se u toplicama srdačno susreo s reprezentacijom u sjedećoj odbojci

Srebrena medalja zlatnog sjaja

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatsku reprezentaciju u sjedećoj odbojci, koja se nalazi na pripremama u Daruvarskim Toplicama,  posjetio je i najbolji svjetski skijaški velemajstor Ivica Kostelić, koji se trenutno tamo nalazi na rehabilitaciji.

Profesor Kostelić tom prigodom dao je veliku podršku reprezentativcima za što bolji plasman koji bi ih odveo u London. Naši odbojkaški reprezentativci u zajedničkom druženju i fotografiranju poželjeli su Ivici Kosteliću što brži oporavak i povratak na alpske skijaške staze Svjetskog kupa.

Svoju podršku reprezentaciji upriličio je i posjet predsjednika Hrvatskog Paraolimpijskog odbora Ratka Kovačića, koji je tom prigodom naglasio da je sjedeća odbojka kao šport u Hrvatskoj jako dobro i kvalitetno organizirana i ustrojena, te da iz toga očekuje i velike rezultate.

Inače, reprezentacija u sjedećoj odbojci u sklopu nastupa na Intercontinentalnom Cupu, nalazi se na završnim pripremama u Daruvarskim Toplicama od 20. do 26. veljače.

Intercontinentalni Cup se održava u glavnom gradu Egipta, Kairu, od 29. veljače do 10. ožujka, na kojem će nastupiti 14 reprezentacija.

Izbornik Željko Jurčević u Egipat vodi ekipu u sastavu Siniša Ćosić, Dubravko Džeko, Gojko Borić, Nenad Ilibašić, Željko Brica, Siniša Miličević, Ivo Martinović, Zoran Ruskaj, Ivan Katanušić, Ivan Ćosić, Omer Ćorić, Enes Nuhić.


 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!