17. RUJNA 2013. 08:46h

Italija: Fiorentina mjesec i pol bez Gomeza

Mario Gomez

Foto

Sport
0

Tekst

Napadač talijanskog nogometnog prvoligaša Fiorentine i njemački reprezentativac Mario Gomez pauzirat će mjesec i pol dana zbog ozljede koljena koju je zadobio tijekom nedjeljnog prvenstvenog dvoboja protiv Cagliarija (1-1).

Gomez je ovoga ljeta prešao iz Bayerna u Fiorentinu, te je do sada odigrao četiri utakmice i postigao dva gola za "viole".

 

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!