9. STUDENOG 2013. 13:20h

Islandski popis za dvoboje s Hrvatskom

Eidur Gudjohnsen uklopio se u loše izdanje svog Islanda.

Foto

Sport
0

Tekst

Islandski izbornik Lars Lagerbäck objavio je popis igrača na koje računa za dvoboje s Hrvatskom u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje će se sljedeće godine održati u Brazilu.

Na popisu nema nekih većih iznena?enja, jer je Lagerbäck pozvao igrače s kojima je osvojio drugo mjesto u skupini E.

Island i Hrvatska prvu utakmicu igraju 15. studenog u Reykaviku, a uzvrat je četiri dana poslije u Zagrebu.

Popis Islanda za dvoboj s Hrvatskom:

VRATARI: Gunnleifur Gunnleifsson (Breidablik), Hannes Thor Halldórsson (KR), Haraldur Björnsson(Fredrikstad FK)

BRANIčI: Birkir Már Sævarsson (Brann), Ragnar Sigurdsson (Kopenhagen), Kári Árnason (Rotherham United), Eggert Gunndór Jónsson (Belenenses), Ari Freyr Skúlason (OB), Hallgrímur Jónasson(Sønderjyske), Kristinn Jónsson (Breidablik), Sölvi Geir Ottesen Jónsson (Ural)

VEZNI RED: Aron Einar Gunnarsson (Cardiff City), Emil Hallfredsson (Verona), Helgi Valur Daníelsson(Belenenses), Jóhann Berg Gudmundsson (AZ), Birkir Bjarnason (Sampdoria), Rúrik Gíslason(Kopenhagen), Ólafur Ingi Skúlason (Zulte Waregem), Gylfi Thór Sigurdsson (Tottenham Hotspur),Gudlaugur Victor Pálsson (NEC)

NAPADAčI: Eidur Smári Gudjohnsen (Club Brugge), Kolbeinn Sigdórsson (Ajax), Arnór Smárason(Helsingborg), Alfred Finnbogason (Heerenveen).

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!