23. KOLOVOZA 2012. 22:21h

Inter od Porta "ukrao" Alvara Pareiru, odšteta iznosi 10 mlijuna eura

Foto

Sport
0

Tekst

Talijanski nogometni velikan Inter iz Milana angažirao je urugvajskog reprezentativnog lijevog braniča Alvara Pereiru (26), dosadašnjeg člana portugalskog prvaka Porta.

Iz Porta su objavili kako je fiksna odšteta za Pereiru 10 milijuna eura, ali bi se konačni iznos mogao popeti do 15 milijuna eura ovisno o bonusima. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!