10. OUJKA 2012. 18:52h

Indian Wells: Dodiga nadjačao talentirani Bugarin Grigor Dimitrov

Ivan Dodig

Foto

Sport
0

Tekst

Crni tjedan za hrvatski tenis se nastavlja. Nakon poraza Ive Karlovića i Petre Martić te najave oproštaja Ivana Ljubičića, danas se, ali od Indian Wellsa, oprostio i Ivan Dodig. U prvom kolu turnira iz kategorije Masters 1000 nadjačao ga je talentirani 20-godišnji Bugarin Grigor Dimitrov sa 6:1, 6:4, nakon sat i 25 minuta igre.

Bugarin je imao čak 15 prilika za oduzimanje Dodigova servisa te je iskoristio tri. Iako je Dimitrov 102. tenisač svijeta, njegova pobjeda nad Dodigom nije iznenađenje. I u njihova dva prethodna dvoboja, u Bangkoku, ishod je bio isti.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!